12:42 pm - Tuesday July 29, 2014

Info for

Tring Tv Frekuencat

Kanaleve Dhe Frekuencat Ne Digitalb Si E Te

Tring tv ndryshon frekuencat | telekomanda, Kompania tring ka ndryshuar frekuencat e kanaleve të saja në platformën satelitore. përkundër paralajmërimit për kalimin e kanaleve në sistemin mpeg4, ato. Tring tv, Tring tv sh.a. është një kompani me pjesëmarrje 100% nga investitorë shqiptare, pjesë e një grupi të fuqishëm biznesi, edil al. ajo është themeluar ne. Vijnë kanalet e reja të tring digital | telekomanda, Më në fund pas disa shtyrjeve kanë nisur transmetimin ose së paku janë paraqitur si ‘test card’ kanalet e tring digital. në frekuencën 11283/v/27500.

Tring-tv.eu - tring dixhital europë - platforme televizive, Njoftim te gjithe klientet qe posedojn dekoderin tring hd apo modulin hd ne televizion duhet te bejn kerkimin manual te frekuencave qe te shfaqen kanalet e reja.. Home - dreambox support - informata dhe ndihme, 1 korrik 2014 - njoftim !!! arsya pse disave nuk ju bejn kanalet eshte se microsoft ka ndryshuar/bllokuar nje pjes te madhe te domain ne internet.. Eutelsat 16a / eutelsat 16b (16°e) - të gjitha, Emri: shteti: kategoria: pakot: kriptimi: sid: vpid: audio: pmt: pcr: txt: rifreskimi i fundit: national tv: rumani: të përgjithshme: ntv romania: codicrypt: 10.

Top channel - wikipedia, Top channel është stacion radioteleviziv privat i krijuar më 30 korrik 2001 me qendër në shqipëri . sinjalin klasik të transmetimeve nga ky stacion. Skema programore - rtv 21, Skema programore. 21 mix skema programore. e premte – 25.07.2014 7:00/1:00muzikË qytetare 7:30/1:30horoskopi 7:40/1:40smart shop 7:50/1:50muzikË 8:00/2:00″bon. Tv klan - wikipedia, Tv klan është një televizion kombëtar në shqipëri. i themeluar që në vitin 1997, tvklan u licensua nga këshilli kombëtar i radios dhe i televizionit (kkrt.

Tring digital.jpg

Tring digital.jpg

Punimet në rrjetin e ujësjellësit - Top Channel

Punimet në rrjetin e ujësjellësit - Top Channel

Kanaleve Dhe Frekuencat Ne Digitalb Si E Te

Kanaleve Dhe Frekuencat Ne Digitalb Si E Te

Frekuencat E Tring Digitalb Filmvz Portal

Frekuencat E Tring Digitalb Filmvz Portal

Source:

HotelChatter’s Must-Stay Hotels 2014: San, Jose Costa Rica

Tuesday, 29 July 2014, 2:59 | Hotel Review | 0 Comment
by admin

Hotel Finca Rosa Blanca Introducing our newest hotel guide--HotelChatter's Must Stay Hotels--where we pick four hotels for four different types of travelers in a particular neighborhood of one major city. We started with New York, then switched it up to Maui and now we're doing the greater San Jose area of Costa Rica. This is also a seasonal guide so the options may change depending on when you're going. Got a question about where to stay and when? Email us. Looking for a hotel in San...

Read More »

Things To Do In London: Tuesday 29 July 2014

Tuesday, 29 July 2014, 2:57 | London Travel | 0 Comment
by admin

If you’ve not already done so, you can subscribe to these daily listings and have them delivered to your inbox at 7pm each evening, so you have enough time to plan for the day ahead. Alternatively, subscribe to Londonist Daily to hear about events further in the future. And help spread the word to your friends who haven’t discovered us yet! Head to the Design Museum for a talk about fashion and culture. Photo by Matt Brown on Flickr. Listings BLOOD: Today’s opportunities to donate...

Read More »

The One Wine To Order In Paris

Monday, 28 July 2014, 23:38 | Travel International | 0 Comment
by admin

...

Read More »

How Venice Stays Afloat

Monday, 28 July 2014, 22:04 | Travel International | 0 Comment
by admin

...

Read More »

Why Air Travel Is Still Safer Than Ever

Monday, 28 July 2014, 21:45 | Travel International | 0 Comment
by admin

...

Read More »

A High Tech Hotel Suite That Does It All In Moscow

Monday, 28 July 2014, 20:33 | Travel International | 0 Comment
by admin

...

Read More »

7 Underwater Restaurants And Bars Around The World

Monday, 28 July 2014, 18:32 | Travel International | 0 Comment
by admin

...

Read More »

How Not To Order Wine In Paris

Monday, 28 July 2014, 17:34 | Travel International | 0 Comment
by admin

...

Read More »

This Remote Salt Flat Is Also The Flattest Place On Earth

Monday, 28 July 2014, 17:34 | Travel International | 0 Comment
by admin

...

Read More »

Signs of peace? L.A. murals are Miracle Mile’s latest landmarks

Monday, 28 July 2014, 17:06 | Travel International | 0 Comment
by admin

...

Read More »

Page 1 of 374 1 2 3 4 374
Pop under-